sách hay mới nhất!

Sách của nhà phát hành: #Oxford_University_Press

Phân loại sách

Good news! chính thức liên kết với mạng xã hội mọt sách, cộng đồng review và chia sẻ sách http://obook.co/

chi tiết >>

Family & Friends (2 Ed.) 5 Workbook & Online Practice Pack

Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.

No other course offers you the same benefits as Family and Friends.

The exceptionally strong skills training programme includes a focus on real speaking and writing output.

Plus - the amazing package of integrated print and digital resources suits all teaching situations and learner types, supporting students, teachers, and parents.

Use it with Little Friends and First Friends to make it an eight or nine-year course.

Oxf AM Dict Vocab Builder

Tác giả: #Keith_S._Folse Ngày cập nhật: 13-11-2019


This handbook helps students:
Learn and practice the most important words to know in Englishthe Oxford 3000TM.
Explore the dictionary and discover how it helps extend their vocabulary.
Know how the dictionary helps with pronunciation, parts of speech, and using words correctly.
Focus on useful vocabulary with the Word Banks.
Vocabulary expert Keith Folse wrote these exercises to ensure that students build the essential skills needed for academic success. Use in class or for homework.

New Headway (4 Ed) Inter: Teacher's Book With CD - Rombritish English

Provides full notes for teaching the material effectively, plus lesson hints, suggestions, and 'Possible problems' boxes. Photocopiable pages give you extra activities and ideas for every unit.

The Teacher's Resource Disc has even more resources, including entry checker, tests, CLIL worksheets, a syllabus planner, exam information, tapescripts, word lists, and a CEFR language portfolio.A comprehensive dictionary reflecting current idiomatic English.

Oxf Word Skills Basic Pk

Tác giả: #Stuart_RedmanRuth_Gairns Ngày cập nhật: 13-11-2019


A three-level topic-based vocabulary course to learn and practise words, phrases and lexical grammar in context.

Oxford Learner's Pocket Word Skills

Tác giả: #Ruth_Gairns Ngày cập nhật: 13-11-2019

Oxford Learner's Pocket Word Skills

Presents over 3,500 words, phrases and expressions in context so students know how and when to use them.

The Oxford Learner's Pocket Word Skills covers a range of vocabulary for over 180 topics and helps build word knowledge for Cambridge Exams and IELTS. Students can test themselves and remember more with the popular 'cover and check' card.

OBWL (3 Ed.) 4: The Thirty-Nine Steps - Paperback

Tác giả: #Rosemary_Border Ngày cập nhật: 13-11-2019

OBWL (3 Ed.) 4: The Thirty-Nine Steps

'I turned on the light, but there was nobody there. Then I saw something in the corner that made my blood turn cold. Scudder was lying on his back. There was a long knife through his heart, pinning him to the floor.' Soon Richard Hannay is running for his life across the hills of Scotland. The police are chasing him for a murder he did not do, and another, more dangerous enemy is chasing him as well - the mysterious 'Black Stone'. Who are these people? And why do they want Hannay dead?

Gogo Loves English - Workbook 1 (New Edition) Cuốn sách Gogo Loves English - Workbook 1 (New Edition) này sẽ cung cấp những kiến thức của bài học và luyện cho học sinh thực hành viết .Đây là một cuốn sách phù hợp cho các bé mới bắt đầu làm quen tiếng Anh. Cuốn sách này là một loạt những màu sắc nằm trong thế giới tưởng tượng của Gogo tinh nghịch và huyền diệu của mình. đây là những cuốn sách dạy trẻ em tiếng Anh thông qua việc sử dụng các bài hát, và trò chơi. Sách kết hợp câu chuyện và những hình ảnh minh họa sinh động và đẹp mắt, giúp các bé thích thu hơn khi học qua đó nắm bắt bài học nhanh hơn, dễ nhớ hơn.

Cùng vớ English - Woi giáo dục ngôn ngữ, nội dung quen thuộc, gần gũi với trẻ em đồng thời bộ sách cũng kèm theo DVD rất hữu ích cho học sinh.

Everybody Up - Workbook 6

Tác giả: #Kathleen_Kampa Ngày cập nhật: 13-11-2019
Everybody Up - Workbook 6
Everybody Up Workbook 6 khuyến khích trẻ học bằng cách liên kết lớp học tiếng Anh với thế giới rộng lớn. Bạn càng tạo ra nhiều liên kết thì càng có nhiều điều để trẻ em nhớ hơn. Đó là phương pháp học tập theo quy hướng tự nhiên nhất. Liên kết với các môn học khác, các bài học ngoại khóa đầy màu sắc ở cuối mỗi bài học cung cấp một lượng kiến thức thực tế cho các môn học. Học tập những nội dung bằng tiếng Anh có ý nghĩa và truyền cảm hứng cho trẻ em. Liên kết đến những giá trị và cuộc sống thực. Các câu chuyện đời sống các bài học cuộc sống quan trọng vô cùng hữu ích. Những giá trị và quyền công dân tốt sẽ làm hài lòng phụ huynh và giúp giáo viên quản lý lớp học một cách dễ dàng. Liên kết giữa trường học và việc học tập tại nhà. Đặc biệt Everybody Up Friend trong mỗi bài học cung cấp cho trẻ em ngôn ngữ có thể thực hành khi về nhà và chứng minh cho cha mẹ biết. Thêm vào đó, các bài hát rất hấp dẫn khiến trẻ em sẽ muốn hát cho cha mẹ ở nhà Liên kết với các sinh viên trên khắp thế giới. Tham gia ca hát trên toàn cầu cùng với trẻ em ở các nước khác! Các bài hát trong Everybody Up ược viết bởi các nhạc sĩ từng đoạt giải thưởng, mỗi người có một phong cách khác nhau. Có gì đó cho mọi người. Liên kết đến các bài kiểm tra tiếng Anh chuẩn hóa Everybody Up giúp chuẩn bị cho các bài thi chuẩn hóa thông qua CD-ROM. Trung tâm Kiểm tra và các kỹ năng tập trung ở các cấp độ 5 và 6. ►Muốn Nói Lưu Loát Tiếng Anh, Đừng Bỏ Lỡ Trọn Bộ 4 Sách Effortless English Của AJ Hoge cùng nhà sách Obook nhé! Hãy nhanh tay sở hữu bộ sách Everybody Up độ để con bạn trở thành thần đồng tiếng anh nhé!

Oxford Picture Dictionary 2rd Edition - Monolingual

A remarkable second edition of the best-selling and well loved Oxford Picture Dictionary 2rd Edition - Monolingual, features over 4,000 words and phrases illustrated with all new vibrant, crystal-clear artwork. The topics, based on extensive input from teachers and students, have been thoroughly updated to meet the needs of today's English language learners.